Inici

Benvinguts/des

Ateneus Laics i Progressistes neix amb la voluntat de vertebrar un projecte associatiu cultural d'ateneus d'orientació laica i progressista. Es defineix també com una entitat independent i democràtica.

On estem

Ateneus Laics i Progressistes

c. Avinyó, 44 2a planta
08002 Barcelona

Tel. 93 601 16 56
ateneus@ateneuslaics.cat

ACORD DE COL·LABORACIO

Correu electrònic Imprimeix PDF
L'ESCOLA LLIURE EL SOL I L’ASSOCIACIÓ DE MESTRES ROSA SENSAT, JUNTES PER L'IMPULS DE L'EDUCACIÓ A CATALUNYA

L'Escola Lliure El Sol i l’Associació de Mestres Rosa Sensat han  arribat a un acord de col•laboració mitjançant el qual l’escola trasllada la seva activitat a la seu de Rosa Sensat, fet que permetrà establir línies de treball conjuntes per impulsar un model d’educació en què l'infant i el jove sigui el centre de l'acció educativa, i en què l'escola i l'educació popular facin el camí plegats per a dotar de coherència el conjunt del procés educatiu.

Aquest acord suposa un procés inèdit al nostre país, ja que mai cap projecte d'educació formal havia lligat la seva activitat amb l'educació popular.

L’Escola Lliure El Sol és l’eina de formació i de debat pedagògic del Moviment Laic i Progressista. Va néixer fa 20 anys i es dedica principalment a la formació i l’acompanyament de monitors i directors en el temps lliure a partir de l’oferta de cursos homologats per la Generalitat.  

Per la seva banda, l'Associació de Mestres Rosa Sensat és avui una de les principals organitzacions de mestres de Catalunya, que treballa   per la formació permanent de mestres i professors i per a la millora de l’educació pública.
 

a Palafrugell

Correu electrònic Imprimeix PDF
2012-07-28_Festival-Enmut-2012
 

a Palafrugell

Correu electrònic Imprimeix PDF
enmut12