Inici

Benvinguts/des

Ateneus Laics i Progressistes neix amb la voluntat de vertebrar un projecte associatiu cultural d'ateneus d'orientació laica i progressista. Es defineix també com una entitat independent i democràtica.

On estem

Ateneus Laics i Progressistes

c. Avinyó, 44 2a planta
08002 Barcelona

Tel. 93 601 16 56
ateneus@ateneuslaics.cat

14 d'abril, diada de la República

Correu electrònic Imprimeix PDF

CartellRepublicaCDP11Xerrada "Construir espais republicans: de la memòria a l'acció".

A càrrec del Dr. Santiago Castellà (president del Moviment Laic i Progressista)

15 d'abril de 2011, a les 20:30h

Centre Democràtic i Progressista (Caldes de Montbui)

 

El Krausisme a Espanya

Correu electrònic Imprimeix PDF
aakrause290El krausisme és un corrent de pensament, lligat a la filosofia del pensador postkantià alemany Karl Christian Friedrich Krause (1781-1832), desenvolupat al llarg del s.XIX, que tingué la seva màxima expressió pràctica a Espanya, gràcies a Julián Sanz del Río i Francisco Giner de los Ríos, arribà a influir en Francesc Pi i Margall, Miquel Costa i Llobera i en Manuel Salies i Ferré, entre d'altes.

Lloc: Ateneu Republicà de Tarragona, Carrer Fortuny núm. 23 de Tarragona (A la Cooperativa Obrera Tarraconense). Data: Dijous, 24 de març de 2011. Hora: 19:30h. Entrada gratuïta

 

La Francmaçoneria i la societat davant la Constitució de Cadis dos-cents anys de combat liberal

Correu electrònic Imprimeix PDF

seminariateneus

El dissabte 5 de març es durà a terme el seminari "La Francmaçoneria i la societat davant la Constitució de Cadis durant l'any 1811: dos-cents anys de combat liberal". El seminari tindrà lloc al Centre Fraternal de Palafrugell (Plaça Nova, 4).

La inscripció s'ha de fer a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la